maanantai 15. syyskuuta 2008

VENEELLÄ PUUHUN

Liikenneministeri Anus Vehviläinen harkitsisi nuorten kuljettajien rattijuopumusrajan alentamista 0,5 promillesta 0,2 promilleen.

Just joo. Tätähän me juuri kaipaamme. Eri lait nuorille ja vanhoille ihmisille. En vastusta promillerajan laskua jos se laskee kaikilla ikäryhmillä. Jumankauta täysin seniilit vanhukset saavat ajaa autoa vaikka joutuvat pitämään vaippoja, koska eivät osaa edes vessassa käydä. No auton rattiin voi aina lähteä ja ajaa vaikka länsiväylää väärään suuntaan, kuten Arto Paasilinna. Ai niin, se ei ollut kännissä joten ei siinä sitten mitään. Ja keski-ikäiset espoolaisherrat saavat ajaa kuuden promillen kännissä veneillään vaikka kuivalla maalla. Ei se haittaa. Kun tulee tiettyyn ikään niin voi tehdä ihan mitä haluaa. En jaksa odottaa, että olen tarpeeksi vanha juomaan piilopullosta ginitoniccia palvelukeskuksen bingossa tiistai aamupäivällä.

Tämä promilleraja ehdotus menee samaan syssyyn ovelan “jaetaan ilmaisia kondomeja” salajuonen kanssa. Ei siinä mitään herpeksiä pyritä estämään vaan halutaan estää uusien nuorten synty. 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomen kansa vaatii lisää Teroa!

Terveisin: Suomen kansa

Ps: Olen Suomen kansa.

Anonyymi kirjoitti...

tämä on hieman säälittävää. Onko kukaan lukenut noita tekstejä? Selvästi keski-ikäiset tekevät kömpelösti nuorisokampanjaa. Haluaisin kuulla kommentteja hankkeen koordinaattorilta...
Way to go Tero!

Tero Pöntisvuori kirjoitti...

hyvä suomen kansa. Lisää Teroa on nyt videomuodossa.
Hyvä Way to go Tero. Itse olet keski-ikäinen vittu

Anonyymi kirjoitti...

Joo, on näistä hyvä maku kaukana... Ja aika noloja Teron kommentit, kuten "Itse olet keski-ikäinen vittu". Öö... lastentarhasta karannut? Opettelisi ensin suhtautumaan kritiikkiin, niin voisi olla jotain uskottavuuttakin...

(tähän viestiin tulee varmaan joku saman tasoinen vastaus...hohhoijaa)

Unknown kirjoitti...

Itseasiassa itse jäin kyllä koukkuun videoihin ja teksteihin, ei kyennyt menemään nukkumaan ennen kuin oli kaikki luettu. Toisenlainen (nuoren) näkökulma politiikasta joka on muuten niin kuivaa ja tylsää.

Nuoria ei kiinnosta äänestää koska se lasketaan ajanhukaksi, ei ne koskaan pidä lupauksiaan...

Ja niille jotka jaksavat kritisoida toisen roolia, hankkikaa huumorintajua hieman ;) Konseptiin kuuluu tietty tyyli, ja tyylistä on aina pidettävä kiinni.


Kettu kuittaa.

Tero Pöntisvuori kirjoitti...

Olen siis keski-ikäinen joka on karannut lastentarhasta?
Hyväkäs anonyymi, olen pahoillani, että pidät tekstejäni kömpelöinä, noloina ja epäuskottavina. Sinun ei kuitenkaan ole niitä pakko lukea. Hyvä kuitenkin että edes yritit. Kritiikkiä otan mieluusti vastaan, mutta omassa blogissani vastaan niihin haluamallani tavalla. Halaillaan kun tavataan.