torstai 11. syyskuuta 2008

LYHYET IHMISET JA KEMINMAA

Kovasti ihmetellään miksi kunnallisvaaleissa on alhainen äänestysprosentti. No jos ainoat julkisuuskynnyksen ylittävät aloitteet valtuustoissa on yhtä turhia kuin Osku Pajamäen huoli koululaisten laittamisesta pituusjärjestykseen niin en äänestä minäkään. Osku sanoo vieläkin muistavansa kaikki itseään lyhyemmät luokkatoverinsa. Itse muistan vaan kaikki isommat luokkalaiset. Ne löi paljon kovempaa. Sori vaan kaikki traumatisoituneet pätkät mutta teidän lyöntinne olivat kuin hyttysen siiven huitaisuja atleettiseen kehooni.

Ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Paavo Väyrynen on päättänyt asettua kuntavaaleissa jälleen ehdolle Keminmaalla ja pyrkiä saman tien suoraan Keminmaan kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi. "Puheenjohtajana voin määrätä sellaiset kokousajat, että ne sopisivat useimmiten myös minun aikatauluihini", Väyrynen perustelee suorasukaista tavoitettaan Pohjolan Sanomissa.

Voi vimpula Paavo. Jos toi on sun ainut tavoite niin pitäiskö kenties antaa muiden hoitaa Keminmaan asiat? Tai miksei Keminmaan kansa vaan suoraan muuta lähemmäs Paavoa? 

Ei kommentteja: